Välkommen!

Stiftelsen Braheskolan '“ Visingsös folkhögskola har sin verksamhetsbas på Visingsö där det finns internat för skolans studerande. Skolan har en internationell inriktning och en stor del av kursverksamheten genomförs utomlands i form av språk- och kulturkurser.


Några platser kvar på våra allmänna kurser, kursstart 29e augusti

Nu börjar det bli dags att söka till våra allmänna kurser. Vi erbjuder bland annat kursen engelska med dramaprofil, engelska, spanska, franska och tyska. Höstterminen tillbringas hos oss på Braheskolan och andra terminen studerar man utomlands i Brighton, Barcelona, Aix en Provence eller i Düsseldorf. Samtidigt som du får chansen att bli riktigt bra på ett språk så kan du även läsa in de ämnen du eventuellt missat på gymnasiet. Låt äventyret börja!

Allmän kurs engelska/ drama

Allmän kurs engelska

Allmän kurs spanska

Allmän kurs franska

Allmän kurs tyska

OBS! Öppen för sen ansökan!

NYHET! Français en Action , 7 veckor i Aix-en-Provence, start 30/10.

Det här är en kurs för dig som vill agera och interagera på franska.  Kursen är för dig som önskar förstärka dina baskunskaper i de fyra olika delarna av språket (muntlig förståelse och uttryck samt skriftlig förståelse och uttryck) och vill uppnå en "överlevnadsnivå" i det franska språket.

Läs mer här