Frågor som rör antagning

Vår policy kring antagningen hittar du här.

Jag undrar om jag kan få ett förhandsbesked gällande om jag blir erbjuden en plats eller ej? 
Tyvärr kan vi inte redan nu ge besked om att du kan vara säker på att få en plats. Det kan vi inte svara på förrän vi har gått igenom alla ansökningar. 1-3 veckor från sista ansökningsdag får du räkna med att det tar innan du får besked.

Ett trevligt och engagerat personligt brev är mycket viktigt. Men om det nu visar sig att vi får 50 sökande till kursen lär vi få en massa bra personliga brev osv och det blir förstås svårare att komma in än om vi får 25 sökande. Det är därför vi inte kan säga så mycket mer i förväg.

Ansökan gör du på särskild blankett eller via vår hemsida. För att din ansökan ska anses komplett ska du bifoga senaste betyg, personbevis och ett personligt brev där du beskriver varför du vill gå kursen och om det är något särskilt du vill att vi ska känna till om dig. Ansökan ska göras senast det datum som är angivet på kursbeskrivningen. Vanligtvis finns det möjlighet att bli antagen även efter sista datum men det sker då i mån av plats och löpande efterhand som ansökningar kommer in.