Engelska för seniorer, Jönköping Skriv ut

Braheskolan har sedan flera år anordnat kurser på Visingsö i engelska för deltagare över 40 år. Nu har chansen kommit till Jönköping att helt gratis kunna förkovra sig i det engelska språket.

Kursen hålls i centrala Jönköping i Folkuniversitetets lokaler på Skolgatan 25B. Under 16 veckor i höst kommer du att utveckla dina kunskaper i Engelska. Kursen är på helfart där du studerar på plats två dagar i veckan och hemifrån tre dagar. Möjlighet att åka på studieresa till Brighton ges under terminen till självkostnadspris. Mer information om detta får du under kursen. 

Målgrupp/ Förkunskaper

Kursen passar dig som vill förbättra dina kunskaper i engelska. 

På kursen handlar mycket om att VÅGA prata engelska. Kanske var det ett tag sen du använde engelskan, här får du chansen att fräscha upp dina kunskaper!

Kursen passar både dig som inte har så mycket förkunskaper såväl dig som känner dig ganska säker på din engelska. 


"För ett par år sedan gjorde jag en resa tillsammans med en engelsk grupp, de ville inte ens försöka förstå min engelska. Då bestämde jag mig för att nä, nu jäklar ska jag börja läsa engelska..." / Elisabeth

Mål

Kursen passar dig som vill förbättra din engelska. Du får möjlighet att öka ditt självförtroende, att våga prata och ta kontakt, du lär dig om det engelska samhället och kulturen.