Skapa jul med Beata - vinterspecial! Skriv ut

En månad innan jul anordnar vi en kurs som i första hand ska ge glädje och inspiration att våga skapa. Vi provar olika tekniker inom bild och med övningar på tema jul, vinter och julstämning.

På begäran av många nöjda konstkursdeltagare anordnar vi nu en veckoslutskurs liknande sommarkursen  "Våga skapa med Beata". Detta är en kurs för dig som vill komma loss och just våga skapa! Kanske var det länge sen du målade eller skapade och behöver lite inspiration att komma igång, kanske har du alltid närt en önskan till kreativitet men inte vågat försöka på egen hand. Under några dagar får du möjlighet att prova lite olika material och tekniker i en avslappnad och härlig miljö. Vi provar material som metall, lera, gips, teckning och kaligrafi

Du ska i första hand känna glädje och inspiration att skapa och därför fokuserar vi på lek, glädje och positivt tänkande.

Kursledare: Beata Hult, konstnär och bildlärare för bland annat Braheskolan
Förkunskaper: inga
Antal deltagare: min 6, max 15
Kurstider: kursstart kl 11.00 fredagen den 24 november Kursavslut kl 15.00 söndag 26 november

Boende

Du bor i eget rum med toalett, dusch och TV på rummet. I inackorderingen ingår helpension vilket innebär frukost, lunch, kvällsmål och kaffe alla kursdagar. Det finns möjlighet att hyra cykel för vistelsen på Visingsö.

Mat

I priset ingår helpension; frukost, lunch, kvällsmål, förmiddags-samt eftermiddagsfika. Alla måltider serveras i restaurang Framnäs.

Meddela oss i god tid om du har matallergier eller önskar någon specialkost.

Pris

Undervisning på folkhögskola är kostnadsfri, du betalar för kost, logi och visst kursmaterial. Avgiften påverkas av antalet kursdagar, kursupplägg och boendestandard och varierar därför mellan kurserna.

Enkelrum 2450 kr

dubbelrum 2300 kr

Extra natt 400 kr

Kostnad för kursmaterial kan tillkomma, ca 200-400 kr. mer information kommer i kursbrev och betalas i så fall på plats.

Anmälan och antagning

Du anmäler dig genom ansökningsformuläret i höger spalt. Då vi har begränsat med platser är det bra att skicka ansökan i god tid. Ange dina förkunskaper vid anmälan. Ange även önskemål om boende i anmälan. På kurser utan krav på förkunskaper gäller först till kvarn-principen vid antagning. På kurser med förkunskapskrav kan det förekomma att vi gör ett urval bland de sökande.

Vi förbehåller oss att kursen kan ställas in med kort varsel i händelse av sjukdom eller för få anmälda deltagare. Därför rekommenderar vi att du väljer avbokningsbara biljetter om du reser med buss eller tåg.

Vi skickar ett kursbrev med deltagarlista och mer information ca 4 veckor innan kursstart. Tänk på att ange kontaktuppgifter som vi kan nå dig på även under sommarledighet!

Resa